Avtomobilski strešni kovčki za učinkovit prevoz prtljage

Strešni kovčki so namenjeni učinkovitemu in varnemu prevažanju opreme in prtljage na strehi avtomobila. Glede na izbrano prostornino lahko v njih shranjujemo različne predmete. To je priročna oprema za avto, še posebej, če v prtljažniku nimamo dovolj prostora, da bi lahko vanj pospravili vso prtljago, ki jo potrebujemo za na pot.

Prtljažni prostor na strehi vozila je primeren za transport večjih in težjih predmetov in pri tem zagotavlja varnost, saj ima na nosilcih tudi vgrajene zaklepne mehanizme. Uporaba te avto opreme je idealna za lastnike vozil, ki veliko potujejo in na počitnice jemljejo s seboj športno opremo, kot so smuči, deske za na sneg in druga športna oprema.

Lastnosti avto opreme za shranjevanje in prevažanje prtljage

Shranjevalni prostor na strehi avtomobila je izdelan iz odporne, trpežne in trde ABS plastike, ki je na zunanji strani dodatno premazana s snovjo proti praskam. Kakovostrešni kovčekstni strešni kovčki za avto so prav tako odporni na udarce in poškodbe, ki jih lahko povzročijo močni UV sočni žarki. Avto oprema nudi tudi varno shranjevanje, saj omogoča zaklepanje z dvema zapahoma.

Različne dimenzije prtljažne opreme na strehi avtomobila

Ob nakupu prtljažne opreme za prevažanje in shranjevanje predmetov na strehi vozila lahko izbiramo med različnimi volumni in dimenzijami. Tako lahko izberemo ustrezno avto opremo, glede na potrebe in velikost predmetov, ki jih bomo prevažali. Zaboji za na streho avta so na voljo v volumnih:

  • 330 litrov
  • 430 litrov
  • 530 litrov

V primeru, da na strehi avtomobila želimo transportirati določene večje predmete, ki ne stojijo v kovčku, tedaj so univerzalni strešni nosilci dobra izbira. Nosilci so v vsakem primeru montirani na streho avtomobila, saj je oprema montirana na prečke. Tako shranjevalni zaboj le odstranimo iz nosilcev in na nosilce namestimo daljše in širše predmete.

Enostavna montaža strešne avto opreme za transport tovora

Pri montaži je pomembno, da je prtljažni prostor za transport tovora na strehi avtomobila združljiv z prečnimi nosilci. Običajno je tako, da je avto oprema univerzalna in je zato primerna za montažo na vse vrste nosilcev. Univerzalni namestitveni sistemi ne potrebujejo posebnega orodja pri montaži. Prav tako je opremo enostavno odmontirati iz strehe vozila.
Spletni trgovec z avto opremo Withcar nudi kakovostne Nordrive strešne kovčke različnih dimenzij ter univerzalne nosilce iste blagovne znamke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *