Avto plin Prins

Avto na plin danes še ni mogoče kupiti pri proizvajalcih avtomobilov. Prav gotovo pa bo v prihodnosti potrebno, da tudi proizvajalci začnejo razmišljati o avtu na plin. Danes si lahko avto na plin predelamo s pomočjo serviserjev v delavnicah ali podjetjih, ki se ukvarjajo s predelavo avta v avto na plin in so za to tudi pooblaščeni oziroma usposobljeni.

Serviserjev oziroma podjetij, ki so pooblaščena za predelavo avta v avto na plin je danes vse več. Avto predelajo v avto na plin tako, da prav nič ne spremenijo zunanjost avtomobila.

Če želite predelati vaš avtomobil v avto na plin, obiščite podjetje Prins Slovenija, ki se nahaja v Dobu pri Domžalah in sicer na naslovu Ljubljanska 9.

Rezervoar, ki ga potrebujemo za »gorivo« za avto na plin, serviser vgradi največkrat kar v prtljažnik, potem pa še poskrbijo, da je dotok »goriva« povezan z motorjem našega avtomobila. Sliši se precej preprosto, vendar je potrebno biti natančen in pozoren na vsako malenkost pri predelavi avta v avto na plin, zato je predvsem zaradi varnosti sebe in drugih najbolje, da predelavo avta v avto na plin prepustimo strokovnjakom.

Pooblaščenega serviserja oziroma podjetje za predelavo avta v avto na plin lahko najdemo preko spleta ali pa o tem povprašamo svoje znance, prijatelje, sodelavce, saj ima zagotovo že kdo od njih avto predelan v avto na plin.

Več informacij o predelavi vozila v avtoplin si lahko preberete tudi na povezavi https://www.prclanki.com/avtoplin-2/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *