Apartmaji Umag

Apartmaji Umag se nahajajo le streljaj od slovenske meje. Pot do apartmejev ne bo pretirano dolga in tudi zanjo ne bomo potrošili preveč denarja za bencin niti časa, razen seveda, če se ne bodo naredili zastoji zaradi čakalnih vrst na slovesnko-hrvaški meji.

Apartmaji Umag so na voljo vsem, ki želite preživeti počitnice pri njih. Na spletni strani http://www.apartmaji-umag.com se je dobro že malce prej pozanimati oziroma preveriti proste kapacitete, saj imamo v času sezone, na voljo manj izbire in tudi cene lahko malo poskočijo. Predvsem meseca avgusta, ko se na Hrvaško zgrnejo še mnogi gostje iz sosednje Italije.

Sicer pa se bomov Umagu in v izbranih apartmajih počutili dobro. Za daljše bivanje si lahko včasih izborimo tudi kakšen popust. Apartmaje v Umagu  izberemo glede na število oseb, ki bo z nami dopustovalo in seveda čim bližje plaže. Kakšne priboljške si lahko odnesemo tudi s seboj, čeprav so trgovine v Umagu tudi dobro založene. V apartmaju si lahko samostojno kreiramo dan in si pripravimo obrok, ko si bomo le-tega zaželeli. Še posebej če smo na kakšni izmed diet, nam bo lastna kuhinja prišla še kako prav. Sami lahko izberemo sestavine za kuho in ustvarjamo kolikor nam je volja. Sicer pa se tudi v bližnjih restavracijah najde dobra hrana. Apartmaji Umag, nas torej vabijo. Letos in prihodnja za leta. Za počitek in užitek, ki smo si ga zaslužili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *